Iks privater server.com

 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7249
Registered: Oct-07
any one know if pak channels are up with the service they provide..and how is the stability
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 469
Registered: Feb-08
im on that but dunno if pak channels are up but im thinking they are but hey i happy with the service so far watched ufc 118 last nigth with no big issues
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7250
Registered: Oct-07
is there any way u can check vaan?
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 470
Registered: Feb-08
well im not setup for the pak channels but maybe able to ask support if it is will let u know what they say
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7251
Registered: Oct-07
ok which reciever are u using.. which dish are u pointed at ..are all english channels are up ..thx
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 471
Registered: Feb-08
-im useing svp and am pointed at 119 and 110 and yes getting alot of channels all pvv and hbo max and so on and all the basic cnn & a&e and so on preety good line up best part no freezeing
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 472
Registered: Feb-08
hey sada support hit me up with this it looks like paki channls are up http://iksprivateserver.com/international-channels/
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 111
Registered: Mar-09
Hi Sada,

Looks like all channels for us (Pakistani) are up . What is your opinion? Is it OK to go for it?

As I can use my CW 700s with it ?
 

Silver Member
Username: Xtrawest

BC Canada

Post Number: 363
Registered: Nov-05
Sada Bhai... yup they turned on paki channels last week. All of them are up and very stable plus willow cricket is also running like a charm.
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 112
Registered: Mar-09
XTRA WESt Hi

SO do you recommed to go for this iks private server ?
Need some opinion?
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 473
Registered: Feb-08
yes its way better than public servers rigth now
 

Silver Member
Username: Tasmanian_satellite

Post Number: 115
Registered: Jun-07
how much did you pay to be set up...if you don't mind sharing the info. thanks
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 474
Registered: Feb-08
50 usd for a year
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 113
Registered: Mar-09
Vann

Please let me know
How this CAPTIVE WORKS can be connected to this ?
Is it needs to be connected always with internet ?

Please advise
thanks
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 475
Registered: Feb-08
they have two methods one with dongle & one method without dongle but dont get me to lieing lol havent tryed either method to say how they work
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 114
Registered: Mar-09
Xtra West,

Please can you tell, what reciever you r using ? and if that has to be connected to interent always?
Thanks
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7252
Registered: Oct-07
THX U XTRAWEST.. which rec are u currenty using?


yeh waqar i will go for it soon..currently using other private server expensive though.. if u want to get membership we can get it togeather and save $ 10 ..LOL..
 

New member
Username: Tony440

Post Number: 1
Registered: Aug-10
any other brothers signing up? pm me please so we can split the cost. if we can get 5 brothers to sign up we can each save $20 so the cost will be only $30 per person.
 

Silver Member
Username: Xtrawest

BC Canada

Post Number: 364
Registered: Nov-05
I got it set up on Nfusion Nova and also on Viewsat Ultra using wfemu(act as a weather foracaster but u need Linux OS to run this utility)
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 115
Registered: Mar-09
Yes Sada,

sure why not if can save $$. Just one question though....so if I understand correctly,
My CPWORKS700s has to be connected to PC through serial cable b/c PC is attached with internet all the time ( I assume it requires internet connectivity all the time ).
Please correct me ,

thanx SADA and Xtra West
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19525
Registered: Jun-06
VS to PC via serial cable. Linux PC emulates connection software and dongle. So you gotta have a Linux PC close to the receiver.
Any PC can have Linux installed as an ADDITIONAL operating system using latest Ubuntu or Kubuntu.
Ubuntu can run completely under Windows.
Ubuntu can run completely with Windows.
Ubuntu can run completely without Windows, in a separate partition.
Ubuntu can run completely without Windows, in a separate drive.
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19526
Registered: Jun-06
Ubuntu can be downloaded and used free.
They will even send you a CD for free, but you have a 3-4 weeks wait.
Current version is 10.04.
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19527
Registered: Jun-06
sada: Look at this - what do you make of it?

http://www.newdoc.net/forums/showthread.php?36411-NFPS-Codes-Purchase&p=124748
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 116
Registered: Mar-09
Thnx for help
Does anyone knows what is required with Captive works 700s to hook up with PC, is it LINUX or usual Windows OS?

Appreciate your reply
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19528
Registered: Jun-06
To use Captive works 700s you need the set up described in the last 6 posts, i.e. Linux (as free Ubuntu) and wfemu which also is free. You need IKS.
That is why I followed up xWest's suggestion with information about Ubuntu.
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 117
Registered: Mar-09
Thanks NYDAS,

Just to clarify so if I download UBUNTU then I dont need LINUX anymore. ANd after that just follow the IPS install guide for Captive Works ..

Please clarify
thanks
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19529
Registered: Jun-06
Ubuntu is a version of Linux. Other versions are Kubuntu, Debian, Red hat, Apache, and some lesser known types.
Ubuntu and Kubuntu as the easiest to intall and come prepackagerd with Open Office (a windows Office compatible software) and Microsoft windows type of Windows interface, etc., etc., etc., etc., etc. etc.
A lot of software written for Linux is free.
So if you get Ubuntu and install it, you have nothing to lose. I would suggest you instal it to run from a separate directory in Windows - not completely separate as in another drive till you get more familiar. The learning curve for Linux is a little steeper than for Microsoft Windows, but the rewards are bigger.
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 118
Registered: Mar-09
tnakx again for help nydas
 

Silver Member
Username: Xtrawest

BC Canada

Post Number: 365
Registered: Nov-05
Waqar, for catpiveworks, u don't really need to install ubuntu. Required utility can run in windows. Its available with instruction on their website.
Ubuntu(Linux) is only required if you wanna to use viewsat with wfemu.
 

Silver Member
Username: Dj_prince

Post Number: 161
Registered: Feb-08
almost all pakistani and indian channels are up on iksprivateserver
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 119
Registered: Mar-09
thanks Xtra West again for this clarification, really a stress reliever otherwise I was wondering the hassle of installing Linux ..
One thing do wanna ask thought if you don't mind, instead of Desktop can I attach my Laptop and occassionly can take it off OR the reciever continously has to be attached to PC with internet .

Appreciate the response

thanks again
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7253
Registered: Oct-07
waqar no need for installing linux..
it works simple as it was used to work as public iks...
they are just chagring u ...that's all.. u just download the file..plug in network cable to the router.. no need for com to be on...use linux etc etc...
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7254
Registered: Oct-07
nydas..these private server are working exactly same way as public..only two things.. that are different..

1) they are charging money
2) they are stable......
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7255
Registered: Oct-07
why are u guys talking about linux and all that..
nydas i looked at ur link.. make sense..nothing wrong.. etc..can u tell me if u want to clarify something or i didn't read proper..
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19545
Registered: Jun-06
The guy is saying he will collect the money so people can sign into private server annonymously. is it worthwhile for memebrs here to do that?
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 120
Registered: Mar-09
thnx SADA,

I did the order and rcvd CODE from them... but the instruction rcvd is for only Nfusion and Sonicview, ... wiered... I emailed back to nfusionprivateserver@hotmail.com to ask for CAptive works instructions and the email they sent me as reply ,... was just a JOKE"...?????

Also I tried their website today iksprivateserver.com (after getting code) and mssg " COULD NOT CONNECT"...
SADA, NYDAS or XTRA WEST
ANy comments please
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 121
Registered: Mar-09
Hi guys,

just to update... looks like their site is still not accessible , but I got a second email from them asking me to refer to guid on website for CPWORKS (which is not available).

Anyone else also if getting website conenction error..

Please let me know

thanks
 

Bronze Member
Username: Xhounddog66

Post Number: 38
Registered: Aug-08
Hi,

I can access the site. I am using firefox.
 

Bronze Member
Username: Tansarbh

Post Number: 81
Registered: Oct-08
I want to signup if I am not too late.
 

Bronze Member
Username: Tansarbh

Post Number: 82
Registered: Oct-08
Any body tell me what does x Donation Number means?
 

Platinum Member
Username: Nydas

Post Number: 19549
Registered: Jun-06
I have always had difficuty in reaching iksprivateserver site. I cna get it about 2 in 10 tries at differnent times. Using firfox. somebody told me to remove all cookies and try and I did and it worked - that was a couple of months ago, but yesterday I tried that and it does not work.
I just tried using chrome and I got "Oops! Google Chrome could not find www.iksprivateserver.com"
Tried without the www and I got "Oops! Google Chrome could not find iksprivateserver.com"
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 122
Registered: Mar-09
I will try tonight with the code I got from them with instructions for CW on their website ( if I can acces)and will see how it goes
 

Bronze Member
Username: Tamus

Post Number: 43
Registered: Jun-06
Has anyone set up a coolsat on the iksprivate server? I just got my code for it but I directions say to put in user name and password. Any help would be welcome.
 

Bronze Member
Username: Tansarbh

Post Number: 83
Registered: Oct-08
For SV it is the code you received for both. I am sure it would be same for yours
 

Bronze Member
Username: Tamus

Post Number: 44
Registered: Jun-06
Thanks Mustansar, I'll try it.
 

Bronze Member
Username: Maharaja6000

SurreyCanada

Post Number: 73
Registered: Nov-06
hello all my friends
i have ilink and nfusion phonix
want to start private .help me telling the procedure on any of the above recievers.
please

thanks
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 123
Registered: Mar-09
go to iksprivateserver.com.. order your CODE -$50/year and do instructions accordingly to load files and start watching
 

Silver Member
Username: Satopia

Post Number: 476
Registered: Feb-08
well glad to see you guys got aboared also! its worth its cost seeing how public servers are a bit on the retarded side rigth now
 

Bronze Member
Username: Xhounddog66

Post Number: 39
Registered: Aug-08
Only thing that sucks is no EPG
 

Silver Member
Username: Tasmanian_satellite

Post Number: 116
Registered: Jun-07
i am still using windows 98me is this ok for iksprivateserver with nfusion solaris? also what channels are available for 110?? and what is the waiting time to get hooked up...thanks
 

Silver Member
Username: Xtrawest

BC Canada

Post Number: 366
Registered: Nov-05
Waqar Khan, Are u able to connect or still need help setting up ur CW?
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7256
Registered: Oct-07
i ordered one for freind..before pak channels were working..he said its working great..
now i want to buy it for my self..
so if u guys want we can buy as a group 4 people cost around $ 35 per year very very cheap..
so if u guys are interested send me email lets buy as a group.. i will buy 4 ids..togeather..
any one up for it ..send me email..
u must be member at this site..no new member with post # 1..
let me know..
pay it through paypal.. safe for every one..
 

Silver Member
Username: Master_lee

Post Number: 210
Registered: Oct-07
say sada, how many receivers do you now owe?
You claim that they were all safe to buy.
Are you working for the Man?
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7258
Registered: Oct-07
what do u mean receiver i owe..
i test and tell them working great or not.. if u don't trust then don't buy..
simple is that..
working for who???
if u had been here long enough and read my threads..then u shouldn't be saying this stufff...
 

Silver Member
Username: Master_lee

Post Number: 213
Registered: Oct-07
I have been here longer then you have.

I was here when the man banned you.
 

Gold Member
Username: Runnerguy

Pluto

Post Number: 2150
Registered: Sep-06
People seem to forget that Sada is the most fowled mouthed idiot here and was banned for ugly language toward one of our female members
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7260
Registered: Oct-07
zulu are u jealous lol..
b.w which female member are u talking about..
and yes i was new to that time didn't know how many nalin's exists ...
at that time..using same nick..
 

Bronze Member
Username: Black_jack

Post Number: 75
Registered: Jul-10
Wow,Who was that masked man?
 

New member
Username: Prisonerofsociety

Post Number: 3
Registered: Aug-09
I'm interested in going private but have a few questions about iksprivateserver.com that I couldn't find on the page. Hoping some of you who have this service can help...
*Is it only for dish or also bev?
*Does it have locals?
*Can I pay with paypal or do I have to enter all of my info, like phone number address etc.?
*If its only for dish, is there another private that offers both dish and bev for the nfl sunday ticket?
 

Platinum Member
Username: Plymouth

Canada

Post Number: 14524
Registered: Jan-08
zulu

You are the worst piece of $hjt!

Stay at your own site and stop your crying over this site to disturb our helpers!
 

Platinum Member
Username: Plymouth

Canada

Post Number: 14525
Registered: Jan-08
Faghog

Why are you so useless with your kidding picture?
 

Gold Member
Username: Saqeeb9000

Post Number: 7262
Registered: Oct-07
Prisoner of society lol..
only for dish ..as far as i know..
no locals..check the channels list posted above on threads..
if u want .. u can pay me through paypal..and there are few guys who are interested so it would be cheaper to buy 1f one person buys 4 ids.. if u do it urself..yes at theri website no paypal...u need to register all the information..
 

Silver Member
Username: Waqarkhan1971

Post Number: 124
Registered: Mar-09
xtra west....need help please
once I edit the file for CW and eneter accesscode as well... what to do with it
is it need ti be saved and load it to CW?
please let me know as I am not getting any channels

appreciate your help
Jump to: Home Audio Forum | Home Video Forum | Home Theater Forum | Car Audio Forum