Like

Sub not hitting like i think it should... and speakers

 

Silver Member
Username: O0airjordan120o

Post Number: 440
Registered: Sep-07
have a aq 1200d wired to a ed13av.2. to 1 ohm.. its in a 1.47 qubic box. ... i feel i need a bigger box... i got 5 guage comming from the battery and like 8 to the sub. gains set at like 1/4, no subsonic, and lo pass is at like 70 ish. it just doesnt seem as loud as it should... i thought 1200 watts with no cap would make the lights on my stock malibu go dimm... and they dont at all...

on another note.. i been looking for speakers... set of components up front and rear mid bass speakers.. i wanna keep it in the ED family... so i was looking getting these three ways, http://www.edesignaudio.com/product_info.php?cPath=1_108&products_id=661 the mid and the tweets up front obviously, and the 6.5 in woofers in the back for fill?
 

Platinum Member
Username: Nd4spd18

Philadelphia, PA

Post Number: 11122
Registered: Jul-06
1 That seems a bit low for the gain setting unless you've got a really high preamp voltage from the HU...

2 You should really have 4 gauge or bigger for that amp

3 ED is not really that great.. there is better stuff out there
 

Gold Member
Username: Kyle_lowe

Post Number: 1150
Registered: Apr-06
ED amplifiers are pretty nice
 

Platinum Member
Username: Nd4spd18

Philadelphia, PA

Post Number: 11124
Registered: Jul-06
Yea and that company really backs up their products with customer service...
 

Silver Member
Username: O0airjordan120o

Post Number: 441
Registered: Sep-07
any suggestions then?
 

Platinum Member
Username: Nd4spd18

Philadelphia, PA

Post Number: 11134
Registered: Jul-06
Whats the budget for components + amp?
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us