Like

Complicated problem(WITH VIDEO) *UPDATED*

 

Silver Member
Username: Pikesh

Toronto, ONtario Canada

Post Number: 291
Registered: Jun-05
As some of you know i had problem wiht my amp for those who are reading it first time...
My system just stopped working outta nowhere...
All connections are checked > Fuses(including inline) are checked...
Tested the wires to current flow...
Power - Not sure..
remote - YES
Ground - YES
These are the 2 videos i recorded with my phone..
First one is to show see that remote wire is working and has current and second is for ground
NOTE: In the second video, you will see that i connected the tester to remote wire and then i tapped it on to power cable...You will see that the light on tester goes on and dims away AS the light on amp turns on and off and again... This also happens when i tap the tester on Power cable, fuses and speaker wires :S
Thanks and please help me
Video one: remote wire check http://www.filelodge.com/files/room45/1305162/remote%20wire%20check.avi
Video 2: http://www.filelodge.com/files/room45/1305162/powercable%20check%3D%28.avi
 

Silver Member
Username: Pikesh

Toronto, ONtario Canada

Post Number: 292
Registered: Jun-05
Sorry but i just noticed that the video software i converted the videos from only does 15 seconds so please bear with me
and you will notice in video 2 that the light goes on but then it goes away on both tester on amp u prolly wont see it but ya.. Thanks again
 

Silver Member
Username: Pikesh

Toronto, ONtario Canada

Post Number: 293
Registered: Jun-05
BUMP!!!!!
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us