Like

Help....QUICK

 

Bronze Member
Username: Bp317

Post Number: 44
Registered: Aug-05
alright i have an mtx 8500 12 hooked up to a PA 1600 watt amp (puts around 600) wired at 2 ohms. When i turned my car on there was just a constant thumping coming from the subs, even when the music was down at zero. what am i doin wrong? thanks!
 

Silver Member
Username: Young_james

Canada

Post Number: 766
Registered: Sep-05
check all wiring and make sure nothing is shorting out. Double check the ground too
 

Gold Member
Username: Rovin

Trinidad & T...

Post Number: 5409
Registered: Jul-05
quite possibly a bad ground connection or other settings

check ground connections & set everything on neutral & see what happens.......
 

Gold Member
Username: Rovin

Trinidad & T...

Post Number: 5410
Registered: Jul-05
aaaaaah - u beat me 2 it by a few seconds ..lol..
 

Bronze Member
Username: Bp317

Post Number: 45
Registered: Aug-05
alright, i checked the ground and it was pretty weak so i changed it and that has helped. Now, it doesnt make the continious knocking, but they dont seem to hit that hard...is it because they havent been broken in yet? and also when i changed songs there is a thump in in the subs.
 

Bronze Member
Username: Bp317

Post Number: 46
Registered: Aug-05
i wired to one positive and in that same terminal there is another wire that goes to the next positive, same with negetive. thats would make it 2 ohms right? haha
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us