Like

Banners across text

 

Platinum Member
Username: Nuck

Post Number: 10450
Registered: Dec-04
Dude, I am losing text because of banners.
This sucks, please correct the format.
Thanks a bunch.
\
Nuck
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4066
Registered: Dec-03
Which pages?
 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 7869
Registered: Jul-06
It happens to me in some threads but not all in the Car Audio \ Subwoofers section as well.
 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 7870
Registered: Jul-06
Upload
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4085
Registered: Dec-03
Is this page readable now?
http://www.ecoustics.com/electronics/forum/car-audio/500220.html
 

Platinum Member
Username: Nuck

Post Number: 10516
Registered: Dec-04
Yes. It is all over Home Audio, however.
Particularly on pages with photos.

Thanks
 

Gold Member
Username: Stu_pitt

Irvington, New York USA

Post Number: 2891
Registered: May-05
http://www.ecoustics.com/electronics/forum/home-audio/377431.html

There were a few more, but I can't find them right now. I'll post them if I see them.

Thanks.
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 17414
Registered: Jun-06
I'm getting the banner as well but a vertical one down the right side blocking post text.



Upload




My browser is firefox.
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4109
Registered: Dec-03
Thanks for bringing this to my attention. I believe I've fixed the problem. Please let me know if that page and others are corrected now (after re-loading).
 

Gold Member
Username: Van_man

Boston South, MA

Post Number: 4133
Registered: Mar-06
i was getting those too, but it didnt bother me to much. i just skip thru them, and read something else. I soppose if it was my thread i would feel diffrent. but whatever. Good job Admin.
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 17475
Registered: Jun-06
Still getting it.


 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4139
Registered: Dec-03
Which link? What browser are you using?
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 17477
Registered: Jun-06
http://www.ecoustics.com/electronics/forum/home-video89509/502503.html



I use firefox.
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4140
Registered: Dec-03
Is that page fixed now?
 

Bronze Member
Username: Punjavi_doo

Post Number: 76
Registered: May-08
yes. thank you very much.
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 17478
Registered: Jun-06
Works for me too.
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 17491
Registered: Jun-06
Here now.


http://www.ecoustics.com/electronics/forum/car-audio/502551.html
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 18255
Registered: Jun-06
Still popping up. Firefox.


Upload


http://www.ecoustics.com/electronics/forum/car-audio/516547.html
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4350
Registered: Dec-03
It should be fixed now.
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 18258
Registered: Jun-06
Thank you.
 

Gold Member
Username: Justforhahas

Post Number: 1639
Registered: Jul-08
admin...thread/posts/text blocked on right side of page due to advertising banner...can ya please fix this...thanks

http://www.ecoustics.com/electronics/forum/home-video/539329.html
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 4899
Registered: Dec-03
Just fixed.
« Previous Thread | Next Thread »

Add Your Message Here

Bold text Italics Create a hyperlink Insert a clipart image Add a YouTube Video
Need to Register?
Forgot Password?
Enable HTML code in message
   

Facebook
Main Forums Today's Posts