Like

Amp problems

 

Bronze Member
Username: The_dave

Post Number: 14
Registered: Dec-05
i was usin a Bass test tones cd on my sub to see what it sounded like and after a few tracks the whole system shut of. Amp power light went of. I took out the fuse from the amp which was a 15 and replaced it with a 20. It works now, though is there likely to be any lasting damage?
 

thyo
Unregistered guest
bump
 

Anonymous
 
bump
 

Gold Member
Username: James1115

Ct

Post Number: 5089
Registered: Dec-04
what amp is it? are you sure a 15 was supposed to be in there?
 

JohnnyRichter
Unregistered guest
ill be driving around in my car and all of a sudden my amp stops working and the power light goes out and the fuses r good...what do u think the problem is?
 

JohnnyRichter
Unregistered guest
ill be driving around in my car and all of a sudden my amp stops working and the power light goes out and the fuses r good...what do u think the problem is?
 

Gold Member
Username: Cenus

Hicksville, Ohio Usa

Post Number: 1272
Registered: Jan-05
how big is your amp,
 

JohnnyRichter
Unregistered guest
300 watt
 

Silver Member
Username: Redliner

Wilmington, Ma

Post Number: 751
Registered: Jun-05
you prob have a lose connection check them all especially the power wire that is connected to the battery
 

JohnnyRichter
Unregistered guest
i did that already..like it will work one minute then it jus quits..do u think my amp is bad?
 

JohnnyRichter
Unregistered guest
i did that already..like it will work one minute then it jus quits..do u think my amp is bad?
 

Bronze Member
Username: The_dave

Scotland

Post Number: 15
Registered: Dec-05
This is my amp
http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/2910.html
This is my sub
http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/4027.html

I presume that fuse was supposed to be in it, guessin it came with that fuse. though one of my friends set it al up for me so he might have put the fuse in it himself
 

paul sety
Unregistered guest
bump
 

Gold Member
Username: James1115

Ct

Post Number: 5125
Registered: Dec-04
well from its power ratings it make sense that a 20 should be in there but I am not sure of JBL's actual ratings. what fuse do you have in-line near your nattery?
 

Bronze Member
Username: The_dave

Scotland

Post Number: 16
Registered: Dec-05
i have a 30 in there.
 

Matt Davies
Unregistered guest
bump
 

Bronze Member
Username: The_dave

Scotland

Post Number: 19
Registered: Dec-05
bump
 

New member
Username: Mkars111

Florida USA

Post Number: 1
Registered: Feb-06
The amp should have a 30 amp fuse.
 

Anonymous
 
bump
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us