Like

Where is the power amp on a 1994 explorer?

 

Unregistered guest
i put 3 jensen cd players in this thing in a month. they would play fine for aboiut 3 days and then no sound. everything worked, just no sound. i was told i might have a factory amp blowing up the unit. anybody ever heard of this? if so, where is it and how do you get around it. i have 2 alpine 12' subs, all 4 alpine door speakers, 800 watt kenwwod amp and a sony head unit. i want to use the factory wires for the doors and power. but i dont want it blown up again.
 

Gold Member
Username: Tjmutlow

Post Number: 1284
Registered: Sep-05
some are under the rear seats(passanger side)
 

Anonymous
 
THATS WHAT YO GET WITH JENSEN!?>.,<"?;
 

Silver Member
Username: Nemen

Trinidad & Tobago West...

Post Number: 170
Registered: Dec-05
hey jeff i had the same problem i couldnt find the facttory amp on my 1994 ford explorer just run your own speaker wire from the door speakers to your cd player its not worth it trying to bypass the factory amp. and did the sound go out on all the speakers from the inside or the subs too. Try this with your cd player to see if it still works take it out and with aanother speaker connect it to your speaker inputs and see if that one speaker plays anything.
 

Silver Member
Username: Scubasteve

College Park, MD

Post Number: 914
Registered: May-05
its behind the rear passenger-side trim panel.
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us