Like

Focal sound

 

Bronze Member
Username: Adgoodma

Boulder, CO United States

Post Number: 26
Registered: Feb-06
Hey everyone, thanks for your help in advance.
I have a pair of focal 570CV1 in the front of my truck, powered by an infinity reference amp in the back.. It should be enough power for it..
I also have a pair of alpine type s powered by the head unit as rearfill in the back and an infinity kappa 12 bridged off the rear of the amp...
honestly, they just don't sound that good. They seem muddy and are missing some definition in the mids and highs..
I don't really know what to do here, are they hooked up out of phase possibly? what are some of the symptoms of that? I am considering just getting a component system of some sort up front because i really need detailed highs and mids..
help?
 

Gold Member
Username: Adddisorder

West palm, Florida

Post Number: 2713
Registered: Jan-06
you can only get so much out of co-axils. your best bet is to spend some decent money on some components maybe 2-300
 

Bronze Member
Username: Adgoodma

Boulder, CO United States

Post Number: 27
Registered: Feb-06
honestly the 50$ alpines in the back sound more clear wtf?
 

Gold Member
Username: Adddisorder

West palm, Florida

Post Number: 2717
Registered: Jan-06
maybe they need more power i ran some alpine type R comps at 75rms (rated at 70) they sounded ehh.. ok at best. then i put 125rms on each and they came to life
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us