Like

Need help.

 

New member
Username: Ixas911

Post Number: 1
Registered: Mar-20
Hi! So I got a problem and need your help. In my car I have 2 amplifiers for more than 1 year and everything was okay. 1 for subwoofer and 2 for front component speakers. So this morning I was driving to work, turned on my head unit and there were no sound. Sound was only in backdoor original speakers. Checked amps, one was turned off and another for subwoofer was turned on, but subwoofer wasnt working. Where should I start to look for a problem?
 

New member
Username: Dannyjalexander

Post Number: 2
Registered: Mar-20
Don't worry. I think you should try google for your help.
 

New member
Username: Emmilly

Post Number: 6
Registered: Dec-20
A similar breakdown can be in that case if your amp is wired incorrectly, and the remote turn-on is connected instead to the power antenna wire on the head unit. You may find that the amp only powers on sometimes. In this specific situation, the amp will usually only turn on when the head unit audio input is set to AM or FM radio. I had a similar breakdown in the car that I took on a loan. To get a loan, I used the Maybe Loan service, which offers a list of lenders, and you can get your money online.
« Previous Thread | Next Thread »

Add Your Message Here

Bold text Italics Create a hyperlink Insert a clipart image Add a YouTube Video
Need to Register?
Forgot Password?
Enable HTML code in message
   

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us