Like

Glasswolf...my problems expand....need your help

 

New member
Username: Dan3

Post Number: 1
Registered: 02-2004
Hey Glasswolf, this is danstan, i originally had two 401 rockford amps(each 400+ rms) wired each to 10" solobaric L5's(2 total). Each amp powered its own sub. Well, if you remember i had tensil lead problems with the l5's so i switched to the 10" L7's as you recommended. This is weird, when i use one bass boost up and one down(and vice versa, the one sub that is boosted is loud. When i have both bass boosts up they are very quiet, lower than the one sub on. Basically, when i use one sub it is dramatically louder than the two subs. Pleaz help~!
 

Gold Member
Username: Glasswolf

Post Number: 1433
Registered: 12-2003
that usually indicates the subs are wired incorrectly.
out or phase usually, or the coils are bridged improperly.
 

New member
Username: Dan3

Post Number: 2
Registered: 02-2004
oops, i just had to swap the wires at where i bridged em.
 

Gold Member
Username: Glasswolf

Post Number: 1444
Registered: 12-2003
*snicker*
slight difference now?
 

Bronze Member
Username: Tbone

Post Number: 28
Registered: 02-2004
Should now pound the ground.
 

New member
Username: Dan3

Post Number: 3
Registered: 02-2004
yah its a lil' louder :-O) I wonder what db i can hit with it?
 

Bronze Member
Username: Tbone

Post Number: 51
Registered: 02-2004
DB Dragraces in your area.
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us