Like

Attn Admin: Problem with the forum

 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 6949
Registered: Jul-06
Many of the pages are not displaying correctly, the problem is that the ad on the right covers up the right side of the forum, as shown in these screen shots:


Upload

Upload


It is very annoying because it covers the text of the posts as you can see in the pics.
 

Platinum Member
Username: Wingmanalive

A pic is worth 1000 posts!!

Post Number: 15234
Registered: Jun-06
Must be just me but I still see the first post ad also.



I know it's redundant, sorry.
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 3618
Registered: Dec-03
Do you have the alignment/overlapping problem in every section of the forum, or just some subwoofer pages?
 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 6977
Registered: Jul-06
It is in every section.



Paul, the ad BELOW the first post in not the ad that was IN the first post. Is that the one you're talking about.
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 3621
Registered: Dec-03
Hmmm, the pages are definitely not loading right. I have tested the site on all recent browsers, so it's puzzling to me that it's not working for you.

Have you used Windows Update to make sure your Window's software version is up to date? If you could provide your exact IE and Window's version numbers that might help me troubleshoot.
 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 6982
Registered: Jul-06
Yes I have all the latest updates.



Windows XP Professional
Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600

Internet Explorer
Version 7.0.5730.11
Build 75730
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 3622
Registered: Dec-03
OK, that helps. I will continue to troubleshoot.
 

Gold Member
Username: Plymouth

Quebec city, Quebec Canada

Post Number: 1231
Registered: Jan-08
M.S. , Admin
M.s. go in the internet tool
option internet
reset default parameter on advance setup
Maybe
 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 6997
Registered: Jul-06
Admin I just want to let you know, the problem happens with SOME pages but not all. It seems to happen randomly. Some pages also have ads overlapping each other like this:


Upload
 

Gold Member
Username: Nyyfan13

15 MAG USA

Post Number: 9032
Registered: Jul-06
^^Woot. My thread shown lol.
 

Gold Member
Username: Big_edge_head

Milwaukee, Wisconsin MY SUBS GET ...

Post Number: 1740
Registered: Mar-07
The second one you posted is an old screen shot. I can see my name in it:-)
 

Gold Member
Username: Thumpinwith8s

2 RE8s,PG Xenon 400.1, 135.5dbs!!!!

Post Number: 1094
Registered: Jun-07
he he, firefox, with ad-block-plus FTW!
 

Gold Member
Username: Stateprop486

PA

Post Number: 1232
Registered: Jan-08
hmm strange...i never had that problem...im also using firefox...
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 3628
Registered: Dec-03
From your screenshots it appears you have a larger than normal text size selected. It is possible you've increased your default font size either accidentally or on purpose. Regardless, the pages still should be readable. Now that we are aware of the problem we can begin troubleshooting.
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 3629
Registered: Dec-03
This link shows how to check your font size settings for each browser.

http://honolulu.hawaii.edu/web/textsize.html
 

Gold Member
Username: Nd4spd18

Northwest PA

Post Number: 7022
Registered: Jul-06
My text size is set to medium.

Now just recently the text box for posting messages has been showing up narrower that it should, as shown here:


Upload
 

Gold Member
Username: Denali_on_22s

I get Bucks like Milwa...

Post Number: 4859
Registered: Feb-06
i have noticed it covering text on IE but not on safari...
« Previous Thread | Next Thread »

Add Your Message Here

Bold text Italics Create a hyperlink Insert a clipart image Add a YouTube Video
Need to Register?
Forgot Password?
Enable HTML code in message
   

Facebook
Main Forums Today's Posts