Like

Problems accessing threads?

 

Bronze Member
Username: Goose

Post Number: 24
Registered: 01-2004
Suddenly I cannot see half of the threads that were there this morning. For instance, going into "Home Audio" gives me a bunch of categories, but about halfway down the page the clickable category headings suddenly vanish (although the one-line descriptions remain), so I can't get into those categories. I managed to get in "Receivers" via "Home Theater", but there is only one post there. Everything else seems to be gone!

I have tried rebooting to no avail. Is it just me, or is there a problem?
 

Bronze Member
Username: Goose

Post Number: 25
Registered: 01-2004
It's looking to me more and more like there is a problem. I am now accessing ecoustics from a different OS (Linux vs Windows) with a different browser (Mozilla vs IE), and see the same thing.

Is no one else seeing this?
 

Silver Member
Username: Project6

Post Number: 204
Registered: 12-2003
i think its a problem..i'm having withdrawals...i can quit anytime i want...yeah, that's it, I can

 

Bronze Member
Username: Goose

Post Number: 26
Registered: 01-2004
You mean I have to WORK now?
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 19
Registered: 12-2003
I think I just fixed the problem on the "Audio" and "Receivers" pages.

Please reply below if you notice any more abnormalities.
 

Silver Member
Username: Project6

Post Number: 207
Registered: 12-2003
sweet mother of pearl...its working!
 

Moderator
Username: Admin

Post Number: 22
Registered: 12-2003
I think I have corrected the slow posting problems.

Please keep me posted if the board is slow, unresponsive, or appears broken.
« Previous Thread | Next Thread »

Facebook

Main Forums Today's Posts

Forum Help

Follow Us