Like

Logitech Z-2300 Subwoofer

 

New member
Username: Smirnofff

Tacoma, WA US

Post Number: 1
Registered: Nov-10
Ok, So I have a full Z-2300 setup (2.1) for my computer..

and recently I picked up another sub (same as mine)

When I plugged it in it didn't seem to work..

I changed the fuze and still nothing...

Now I am wondering if I can fix it somehow or if I should just replace it....

I have seen some cheap 10" drivers on craigslist..

Would that work? Or do I need more power?

Help would be appreciated. Thanks

Z-2300 specs:

Model
Brand
Logitech
Model
Z-2300
General SPEC
Configuration
2.1
Total Power
200 watts RMS
Satellite RMS Power /ea
40 watts RMS
Subwoofer RMS Power
120 watts RMS
Frequency Response
35Hz - 20kHz
Signal to Noise Ratio(SNR)
>100dB @ 1KHz
Remote
Wired
 

New member
Username: Smirnofff

Tacoma, WA US

Post Number: 2
Registered: Nov-10
Anyone???
 

Silver Member
Username: Superjazzyjames

Post Number: 548
Registered: Oct-10
Bring it to the store and see if it's defective or you just connected something wrong or if you have it connected to a sub out, you may have to go into the control panel and turn the output on.
 

Gold Member
Username: Doreenakadj

Kawartha lak... Canada

Post Number: 5588
Registered: Dec-06
James may I talk to you in privet please?... PM me
 

Platinum Member
Username: Plymouth

Canada

Post Number: 15687
Registered: Jan-08


Troll????
« Previous Thread | Next Thread »

Add Your Message Here

Bold text Italics Create a hyperlink Insert a clipart image Add a YouTube Video
Need to Register?
Forgot Password?
Enable HTML code in message
   

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us