Like

No sound audio in optical

 

New member
Username: Clint2002n

Post Number: 1
Registered: Oct-10
My sound has stopped working but the speakers work when no optical is plugged in.

I have a red light on my ps3 optical out which means the signal is working but on the back of my receiver for the surround sound the optical in audio has no red light (no sure if audio in is suppose to have a red light)... I noticed before it stopped working static was occurring and I'd have to twist my optical line to fix it...

So my question is on the back of the surround sound reciever for the. Optical audio in line is it also suspose to have a red light or does it sound like i need a new optical cord to fix the sound.
 

Platinum Member
Username: Plymouth

Canada

Post Number: 15080
Registered: Jan-08
Welcome to eCoustics Clint!

Replaced the Optical cable then be sure that a dust is not there.

Try to hunhook the power cord of the receiver for 10 minutes to make a reboot.
 

New member
Username: Clint2002n

Post Number: 2
Registered: Oct-10
I got a red light on my optical out on the ps3... On my reciever the optical in is their also suppose to be a red light
 

Platinum Member
Username: Plymouth

Canada

Post Number: 15081
Registered: Jan-08
You can't see the red light on the input of your receiver!

Try a new Optical Cable!
 

New member
Username: Clint2002n

Post Number: 3
Registered: Oct-10
Going to my friends and gonna try his optical cord, then also gonna bring my cord and see if he gets sound with it to be sure... Hopefully it's just the cord
« Previous Thread | Next Thread »

Add Your Message Here

Bold text Italics Create a hyperlink Insert a clipart image Add a YouTube Video
Need to Register?
Forgot Password?
Enable HTML code in message
   

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us