Like

Dead DAC

 

Gold Member
Username: Nuck

Post Number: 8534
Registered: Dec-04
My Classe DAC-1 stopped working, so I cracked the case for a look.
The cap array is intact, except for the primary feed, via a discrete CR.
The path is blackened between the CR and the first cap, which seems to have blown it's azz.
Blown on the tracers, not the cap top.

This is most dissapointing.

How much current was flowing, and from where to let this happen?
I can pull the board and replace the componants, but with the same result?

Ideas on where to put my leads? other than the obvious?
 

Platinum Member
Username: Jan_b_vigne

Dallas, TX

Post Number: 11215
Registered: May-04
.


Do you have a schematic to tell you how much voltage to expect at each junction?
 

Gold Member
Username: Nuck

Post Number: 8544
Registered: Dec-04
no, but I called.
They said ahh...no.
I know, off to the shop I go.
Ratbastards!
 

Platinum Member
Username: Jan_b_vigne

Dallas, TX

Post Number: 11217
Registered: May-04
.

A Communist, Liberal, pinky, red diaper doper baby, Socialist pig plot if ever there was one. Whadda ya expect when you engage in Capitalism?
 

Gold Member
Username: Nuck

Post Number: 8552
Registered: Dec-04
I ain't even got a garage, you can call home and ask my wife!
Then he started sayin' somethin 'bout the way I was dressed...
« Previous Thread | Next Thread »

Add Your Message Here

Bold text Italics Create a hyperlink Insert a clipart image Add a YouTube Video
Need to Register?
Forgot Password?
Enable HTML code in message
   

Facebook

Shop Related Deals

Directory

Main Forums

Today's Posts

Forum Help

Follow Us